Značka Maxwell & Williams

Rozsah zbierky bytových doplnkov austrálkej spoločnosti Maxwell & Williams je veľmi rôznorodá. Unikátne kolekcie z akrylu, keramiky, skla či z nerezu zahŕňajú celé spektrum bytových a kuchynksých doplnkov. 

Láska k vareniu ich inšpirovala k hľadaniu tých najlepších celosvetových výrobkov, ktoré možno použiť v domácnosti. Predsa dobre prezentované jedlo chutí omnoho lepšie, bez ohľadu na to, či sme ho varili doma, alebo kúpili v supermarkete.

V roku 1996 Maxwell & Williams Designer záhajil výrobu bytových doplnkov rovnostárkej značky, ktorá bola cenovo prístupná všetkým spotrebiteľom. Bytové doplnky značky Maxwell & Williams ponúkajú jednoduchý a široký rozsah, z ktorého si naozaj vyberú všetci. Ich rôznordá zbierka obsahuje viac než 1 200 výrobkov a dnes sa nachádza vo viac ako 40 krajnách po celom svete.

Maxwell & Williams vyrába produkty z materiálov najvyššej kvality a vytvorili najlepší pomer ceny a kvality. Dizajn je išpirovaný európskym štýlom stolovania a ázijským chápaním kvality. Spoločnosť sa stala za niekoľko rokov jednotkou na trhu. Úspech hovorí sám za seba. Ich výrobky nájdete v krajinách ako je Nový Zéland, Južná Afrika, Veľká Británia a postupne prichádza aj do Európy.

Príjemný štýl, elegancia a priaznivé ceny je to, čo robia túto značku žiadanú aj na našom trhu.

Tak sa nechajte inšpirovať širokou škálou výrobkov s atraktívnym dizajnom a vysokou kvalitou.


Predchádzajúci článok Značka Soft Cotton
Ďalší článok Značka NeXtime