Značka Royal Scot Crystal

Royal Scot Crystal je lídrom medzi výrobcami krištáľu s povesťou výroby tých najkvalitnejších produktov britského ručne brúseného krištáľu. Generálny riaditeľ spoločnosti je súčasťou tohto prestížneho priemyselného odvetvia už 30 rokov a spoločnosť prevzal po svojom otcovi, ktorý v tomto odvetví pôsobil celý svoj pracovný život. 

V súčasnosti je spoločnosť s veľkým úspechom riadená už treťou generáciou a je uznávaná pre jedinečnú kvalitu a rôznorodosť svojich produktov ako aj pre znamenitú starostlivosť o svojich zákazníkov.

Mnoho z produktov stále ponúkaných spoločnosťou Royal Scot Crystal je založených na dizajne zručných britských sklárov z 18-teho a 19-teho storočia a vyžaduje si remeselnú zručnosť tých najlepšie vyučených a skúsených ľudí.

Royal Scot Crystal ponúka jeden z najrozsiahlejších sortimentov v odvetví pod jednou značkou. Kolekcia obsahuje veľmi úspešný výber tradičných ale i súčasných a moderných vínových súprav. Mnohé z dekoračných techník využívajú 24-karátové zlato na hranách a stopkách pohárov ako aj pri ich gravírovaní.

Royal Scot Crystal je možné nájsť v prestížnych londýnskych obchodných domoch ako Harrods, Fortnum & Mason a v mnohých ďalších exkluzívnych obchodoch po celom svete. Vo Veľkej Británii sa vysoko kvalitný tepaný krištáľ predáva v St. Paul katedrále, v súdnom paláci v Hamptone, Edinburghskom zámku, Kensingtonskom zámku, v Londýnskom Towery, Buckinghamskom paláci a mnohých ďalších známych miestach.

Nechajte sa zlákať krásou brúseného krištáľu.


Predchádzajúci článok Značka ChessBaron
Ďalší článok Značka Soft Cotton