Značka Soft Cotton

Soft Cotton je registrovaná ochranná známka spoločnosti, ktorá vyrába froté uteráky a župany od roku 1987 vo svojej továrni o rozlohe 53.000 m2 s 1500 zamestnancami. V roku 1987 vstupuje spoločnosť na svetový trh a orientuje sa na export. 

Teraz vyváža tovar do USA, Kanady, Nemecka, Francúzska, Talianska, Veľkej Británie, Beneluxu, Rakúska, Grécka, Japonska, Švédska, Fínska, Dánska, Nórska, Singapuru a teraz už aj do Českej Republiky a na Slovensko.

Soft Cotton výrobky sú vyrábané z česanej priadze spradenej z AEGEAN bavlny (Egyptská bavlna je známa ako najlepšia vo svojej kategórii).

Výrobky z česanej bavlny sa ďalej delia na:

  • RICH Cotton     - veľmi dôkladne česaná bavlna
  • Micro Cotton    - so složkou PVA (polyvinylalcohol), väčšia jemnosť a savosť
  • Froté Velur       - strihaná bavlna, zamatový vzhľad
  • Organic            - 100% prírodný produkt bez použitia chémie - BIO
  • Bamboo            - zloženie 40% bavlna, 60% bambusové vlákno.

Soft Cotton výrobky sú farbené na najmodernejšej certifikovanej linke Oeko-Tex  a preto majú výrobky po celú dobu stále rovnakú farbu a mäkkosť ako prvý deň.

Všetky výrobky sú ANTIBAKTERIÁLNE (certifikované American Microban Produkty Company). Microban antimikrobiálna ochrana zabraňuje rastu baktériam a preto sú výrobky čistejšie a sviežejšie.

Soft Cotton se  snaží predstaviť výrobky tej najlepšej kvality a najlepšej priadze s najatraktívnejšími farbami a štýlmi.

 


Predchádzajúci článok Značka Royal Scot Crystal
Ďalší článok Značka Maxwell & Williams